Fae Fire Group - Våra föreställningar

Föreställningar


oktober 19, 2020
Special effects Växjö

Djurvänliga Fyrverkeri-alternativ

Förgyll högtid, bröllop och fest utan smällar och knallskott! Eld och pyroshower är ett utmärkt och djurvänligt alternativ till fyrverkerishower för den som vill ha en mer personlig tillställning. Fae Fire Group erbjuder en rad spännande och iögonfallande effekter och showkoncept som alla kan njuta av.
september 24, 2020
Eldshow Kolmårdens Djurpark Halloween

Eldshow på Kolmården

Varma och kalla kårar i höstmörkret. Fae Fire Group är stolta leverantörer av de populära rysmysiga eldshowerna och eldunderhållningen på Kolmårdens djurpark. Med nya teman varje år bjuder vi in till spännande eldunderhållning med eldslukare, häftiga effekter, eldblåsare och pyroteknik.
augusti 24, 2020
Eldslukning Göteborg

Byra Tanks Eld Extravaganza

Bjud in Göteborgs eldigaste drag queen till ert event och få en upplevelse utöver det vanliga. Byra kombinerar eldkonster, fakir och eldslukning med whacking, vougeing och glamorös klubbdans i sina framträdanden. Du kan också hyra Byra att vara hostess till evenemang, galor och klubbkvällar.
juli 24, 2019
Eldsagor Medeltidsveckan Eldshow Visby

Eldsagor

Fae välkomnar alla till en sagolik kväll i lägereldens sken. Årets medeltids-eldshow bjuder på tre magiska sagor från Fae's egna värld. Upplev sagor berättade i eld, dans och musik. Hör om drakar, demoner och tappra hjältinnor. Se gudar slåss och ondska besegras.
januari 14, 2019
Fantastisk eldshow Kolmården

Nattens Demoner

När allhelgonanattens mörker faller är barriären mellan de olika världarna som svagast. Se vad som händer när de eldiga demonerna tar sig in i människornas värld. Eldshowen från Halloween på Kolmården 2019 kan fortfarande beställas och förgylla erat event, med eller utan demoner. Fae Fire Group tillsammans med Kolmårdens Djurpark bjuder in till en glittrande eldshow!
januari 14, 2018

Wasteland

En post-apokalyptisk föreställning som får oss att omvärdera vår samtid. En förställning som chockar, häpnar, skrämmer och berör med hjälp av musik, text och dramatiska eldeffekter. Eldgruppen Fae håller inte tillbaka. Här får ni se eldredskap och specialeffekter som inte går att beskåda någon annanstans så som eldgitarrer och laserstavar.
februari 24, 2017
Charcoal Poi Eldshow

Gycklarnas gästabud

Bjällror och skratt hörs från kulisserna innan gycklarna gör entré. En 15 minuters föreställning sprängfylld med eld, glöd, rök och dramatik. Föreställningen görs i två format, spexig eller läskig. Perfekt för gästabudet eller halloweenhögtiden. Oavsett om du vill ha en rysmysig upplevelse i bänkraderna eller bara förundras av gycklarnas galna och till synes livsfarliga påhitt så kommer ni få en eldshow utöver det vanliga.
februari 27, 2016
Toastmasters Bröllop Eldshow

Eld och värdskap

Fae har lösningen för er. Hyr in en eller flera artister till ert evenemang för att ge ert event det där lilla extra. Vi är rutinerade toastmasters och eventledare med erfarenheter från allt ifrån bröllop och fest till konferens och festival. Vill ni ha en varietéartist som håller låda eller en eldslukare som sprider klassisk cirkusstämning? Hör av er till oss så ordnar vi resten
februari 24, 2015
Stories from the Fae Aethon

Aethon

Aethon är den andra installationen av vårt eldsagoprojekt; sagor från Fae. I denna eldfabel får publiken se sagan om den fula ankungen i en helt ny tappning, med eld, pyro, steppdans, akrobatik och livemusik. Sagoskogen blir ett brinnande inferno av musik och mystik. Och mitt i allt detta, finner vi den lilla fågeln askgrå.
februari 24, 2014
Designa egen eldshow

Designa din egen eldshow

Om ingen av de aktuella showerna är vad ni letar efter har vi lösningen. Vi skräddarsyr shower och underhållning till era specifikationer med vårat stora kostymförråd och våra unika eldredskap. Titta på inspirationsbilder och fyll i vårt formulär så återkommer vi med en offert och en moodboard.